Jó irányba haladunk. A kezdetektől.

A Lantmännen Unibake-nél minden nap kezdenek új munkatársak, és mi az első pillanattól kezdve törekszünk a helyes karrierút létrehozására. Készen állunk az új munkatársak érkezésére. 

A sütés mindenkié

A Lantmännen Unibake kezén liszt, szívében pedig a munkavállalói vannak. A termékek mindennapi előállításának teljes folyamata csapatmunkát, nyitottságot és kölcsönös tiszteletet igényel.

Egy csapat vagyunk

Nemzetközi vállalatnál dolgozni valami más, valami különleges. Mi, munkavállalók a Lantmännen Unibake-nél, mindannyian egy nagy közösséghez tartozunk, ahol közös a cél. 

Gazdálkodók tulajdonában

Vállalatunk olyan gazdálkodók kezében van, akik a földet szolgálják, nem pedig a bankárok zsebét. Mi mindannyian a Lantmännen-nél olyan emberekért, olyan emberekkel dolgozunk, akiknek fontos a sütés.  

A jövőért sütünk

Sütés újragondolva. Nem csak földrajzilag, hanem innovációs szempontból is. Büszke örökség van a tulajdonunkban, de szeretnénk új termékeket, piacokat és lehetőségeket felfedezni.

Sokszínűség valóság. Nem ambíció.

Nemcsak nemzetközi háttérrel rendelkezünk, hanem nemzetköziek is vagyunk. A Lantmännen Unibake-nél jelenleg dolgozó munkatársak együtt 40 különböző nemzetiséggel rendelkeznek.

A holnap mindig más

Nincs két egyforma nap. A változatosság a Lantmännen Unibake munkájának része. Minden napunk változik, mert minden nap változik az üzlet is.