Karrier tele lehetőségekkel

Biztos helyre van szüksége ahhoz, hogy látókörét kiterjeszthesse, és ehhez csatlakoznia kell egy olyan vállalkozáshoz, ami Önnel együtt szeretne bővülni.

A Lantmännen Unibake egy folyamatosan növekvő nemzetközi szervezet, mely készen áll ambícióinak kielégítésére. A Unibake az elmúlt évtizedben megkétszerezte méretét.  

Aktívan ösztönözzük munkavállalóinkat készségeik fejlesztésére, új ismeretek elsajátítására akár napi munkáik során, akár a funkcionális akadémiáinkon való részvétel keretében. 

Gyakorlatban és érzelmileg is támogatjuk munkavállalóinkat és nem csillapítjuk munkájuk iránti szeretetüket. Célunk, hogy élvezzék a velünk töltött napokat: a szórakozás valójában vállalati érték. 

Lehetőségek határok nélkül

Amikor világszínvonalú tudást és tapasztalatot szerez abban a Lantmännen egységben, amelyikben éppen dolgozik, lehetősége nyílik arra, hogy azt nemzetközi egységeink egyikében kamatoztathassa.

A legtöbb, külfödli egységekbe áthelyezett munkatársunk nagyra értékeli azt a nagyszerű lehetőséget, hogy még az addiginál is átfogóbb tapasztalatot és tudást szerezhet. Hirtelen értelmet nyer minden, amit az erőforrásokról és a Lantmännen Unibake globális együttműködéséről hallott: üzlet határok nélkül.