Globális sütőipari vállalatként több ezer embert foglalkoztatunk számos országban. Számunkra kulcsfontosságú, hogy megtaláljuk a megfelelő kollégákat, akik magukénak tekintik értékeinket, illetve támogatják fenntarthatósági törekvéseinket.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy az Unibake-et kiváló munkahellyé tegyük. Ugyanakkor tudjuk, hogy fokoznunk kell erőfeszítéseinket, hogy továbbra is vonzó és megbízható munkáltató maradjunk, és olyan befogadó és biztonságos munkakörnyezetet teremtsünk, amely előítéletek és elfogultságok nélkül mindenkit szívesen lát, és mindenkinek lehetőséget kínál a boldogulásra.

Célkitűzéseink 2030-ig

  • Megháromszorozzuk a "következő generációkat" képviselő személyek számát.
  • Négyszeresére növeljük a hosszú munkatapasztalattal rendelkezők számára biztosított rugalmas munkalehetőségeket.
  • 100%-ban egyenlő bérezés egyenlő munkáért
  • 50-50%-os nemek közötti arány a felsővezetői pozíciókban
  • A telephelyeink 100%-a megszerzi a belső "zöld telephely" minősítést.

Biztonságos és egészségközpontú munkahely
Felelős munkáltatóként erkölcsi és jogi kötelezettségünk, hogy egészséges és biztonságos munkakörülményeket biztosítsunk minden alkalmazottunk számára. Attraktív munkáltató szeretnénk lenni, és tudjuk, hogy ez mind az elkötelezettség, mind a termelékenység számára előnyt jelent.
Bővebben

Egy sokszínű és tiszteletteljes munkahely kialakítása

Globális sütőipari vállalatként fontos szerepet vállalunk az éghajlatváltozás hatásainak megelőzésében, és igyekszünk a legkiválóbb szakembereket magukhoz vonzani, hogy segítségükkel teljesíthessük ezt a küldetést.
Vállalatunkat a sokszínű környezet jellemzi. Ez megmutatkozik munkaerőnk, ügyfeleink, fogyasztóink, beszállítóink, közösségeink és partnereink körében is. Céljaink eléréséhez és vállalkozásunk sikerének megőrzéséhez kulcsfontosságú, hogy 6000 vezetőnk mindegyikét támogassuk a különböző feladataik ellátásában.
Bővebben