Három pontból álló stratégiánk

Az éghajlatváltozás egyre nagyobb kihívást jelent, az élelmiszertermelés, előállítás és fogyasztás módja pedig jelentős hatást gyakorol a környezetre.

A globális felmelegedés elleni küzdelemben közös felelőséget vállalunk a világ minden tájával együtt, és mint skandináv gazdák tulajdonában lévő vállalat, a fenntarthatóság fontossága természetes számunkra.

Fenntarthatósági intézkedéseink

Stratégiánk három pillére a felelősségteljes vállalati magatartás erős alapjain nyugszik

Klímavédelem

A globális felmelegedés rendkívüli helyzet, és kulcsfontosságú, hogy még ebben az évtizedben lépéseket tegyünk ellene. Ennek érdekében csökkentjük CO2-kibocsátásunkat a termőföldtől az étel asztalra kerüléséig, hogy legkésőbb 2050-re elérjük a karbonsemlegességet.

Egészség

A termékeinkben található tápanyagok mennyiségét a lehető legmagasabb szintre emeljük, hogy ezzel kedvező hatást gyakoroljunk a közegészségügyre, ugyanakkor ügyelünk a termékeink előállításával járó CO2-kibocsátásra is. 2030-ig megduplázzuk az magas tápanyagforrású termékeink mennyiségét.

Emberközpontúság

Kiemelt erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy továbbra is olyan biztonságos munkakörnyezetet teremtsünk, amely minden kollégára előítéletek és elfogultság nélkül tekint, és mindenki számára lehetőséget kínál a fejlődésben.

Felelősségteljes üzleti alapelvek

Célunk, hogy ügyfeleink és fogyasztóink biztosak legyenek abban, hogy üzleti tevékenységünk során rendelkezünk a megfelelő tudással és hatáskörrel, valamint hogy mindent megteszünk az emberekre, a környezetre és a természeti erőforrásokra gyakorolt negatív hatások minimalizálása érdekében.