Szoros kapcsolatot építünk ki a minket körülvevő emberekkel

Üzleti fejlődésünk és növekedésünk függ a minket körülvevő emberektől, ezért elengedhetetlen, hogy kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot tartsunk fent partnereinkkel.

Munkavállalóink

Az elégedett és motivált munkaerő fenntartása érdekében fókuszterületünk a munkavállalói fejlesztési párbeszédek, a vezetés- és a tehetségfejlesztő programok, a nemek közötti sokféleség és a nemzetközi karrierlehetőségek biztosítása.

Kötelezettségünknek érezzük minden Lantmännen Unibake egységben az egészséges és biztonságos munkakörnyezet megteremtését. A 2016-os év végéig az összes helyi adatot összegyűjtöttük, melyeket egy új, globális rendszerben tárolunk. 

Kövesse a vállalat LinkedIn profilját és tudjon meg többet a Lantmännenről, mint munkahelyről és az általunk kínált lehetőségekről.

Szállító partnereink

Számunkra kulcsfontosságú a beszállítókkal kialakított kapcsolatok megfelelő kezelése. A felelősségteljes beszerzés magába foglalja beszállítóink segítését igényeink teljesítésekor, valamint a fejlesztés és az innováció szoros együttműködését.

Minden beszállító partnerünknek kötelező aláírnia a Lantmännen Beszállítói Etikai Kódexet , mely meghatározza a környezettel, az egészséggel és biztonsággal, a társadalommal és az üzleti etikával kapcsolatos elvárásainkat. Beszállítóinkat rendszeresen ellenőrizzük potenciális kockázatok szempontjából.

Kutatási partnereink

Számos egészséggel és táplálkozással kapcsolatos kezdeményezésünk épül egyetemekkel, kutatóintézetekkel és a stockholmi Lantmännen Food R&D  vállalattal együttműködő kutatási projektre. Saját kutatásfejlesztésünk mellett fontosnak tartjuk az ilyen jellegű projektek megvalósítását, hogy fejlődést érhessünk el a fogyasztói trendekhez történő alkalmazkodásban.