A vaníliás korona a tradicionális, lágy, de ropogós, 24 rétegű levelestésztából készül eredeti dán recept alapján. A vaníliás krém a mandulával könnyed, édes ízt kölcsönöz a péksüteménynek, melyet a pirított mogyoró szórás tesz még különlegesebbé. A díszítő cukormázzal és az E szám és színezékmentes fondanttal minden korona egyedivé tehető.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
Tegye a terméket felengedés nélkül 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 18 percig. A sütési idő a sütő típusától függően változhat. A mellékelt cukorsziruppal történő dekorálás előtt 15 perc pihentetés javasolt.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
365 kcal
-
Energia, kJ
1525 kJ
-
Zsír
22 g
-
- melyből telített zsírsavak
8.8 g
-
Szénhidrát
36 g
-
- melyből cukrok
15 g
-
Fehérje
5.2 g
-
Só
0.26 g
Összetevők:
Allergének Tojás
,
Tej
,
Gluténtartalmú gabonafélék
,
Mogyóró
,
Búza
.
Nyomokban tartalmazhat Pekándió
,
Pisztácia
,
Szezámmag
.
Származási ország Dánia