A rusztikus ciabattát a kiváló minőségű sütés érdekében kemencében sütik, amely kiváló ízt, textúrát és megjelenést biztosít a terméknek.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Újrafagyasztani szigorúan tilos!
Tegye a terméket felengedés nélkül a 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 11 percig. A sütési idő a sütő típusától függően változhat.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
256 kcal
-
Energia, kJ
1083 kJ
-
Zsír
2.4 g
-
- melyből telített zsírsavak
0.4 g
-
Szénhidrát
49 g
-
- melyből cukrok
2.0 g
-
Rost
2.9 g
-
Fehérje
8.1 g
-
Só
1.3 g
Összetevők:
Allergének Gluténtartalmú gabonafélék
,
Rozs
,
Búza
.
Nyomokban tartalmazhat Szezámmag
.
Származási ország Dánia