Fahéjas csiga

Cikkszám: 5735
Súly(g): 87

5735 Kanelsnegl_komprimeret 1
A fahéjas csiga világszerte a legismertebb dán péksütemény. Könnyű és ropogós, 24 rétegű levelestészta és fahéjas töltelék kombinációja.

Tárolás és kezelés

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Újrafagyasztani szigorúan tilos!

Tegye a terméket kiolvasztás nélkül 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 18 percig (a sütési idő a sütő típusától függően változhat). 15 perc pihentetés után dekorálja a terméket a mellékelt cukorsziruppal.

Minőségét megőrzi

456

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan

  • Energia, kcal 440 kcal
  • Energia, kJ 1835 kJ
  • Zsír 26 g
  • - melyből telített zsírsavak 11 g
  • Szénhidrát 45 g
  • - melyből cukrok 22 g
  • Rost 1.8 g
  • Fehérje 5.6 g
  • 0.32 g
Összetevők:

Tészta: növényi margarin (pálma-, repce és kókuszolaj), ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag E330, természetes aroma, A vitamin), BÚZAFINOMLISZT, ivóvíz, cukor, cukormáz (ivóvíz, fényező anyag (E953), cukor, zselésítőanyag (E406), savanyúságot szabályozó anyag (E330)), PASZTÖRIZÁLT TELJES TOJÁS, BÚZAGLUTÉN, élesztő, pudingpor (cukor, módosított keményítő, TEJSAVÓPOR, zsírpor (kókuszzsír, glükóz szirup, TEJFEHÉRJE), ZSÍRSZEGÉNY TEJPOR, stabilizálószer (E339ii), E4040, E450ii), természetes vanília aroma, étkezési só, színezék (E160a(iii)), természetes aroma), keserű massza (sárgabarack mag, cukor, ivóvíz, glükóz szirup, nádcukor-szirup, étkezési só, szárított TOJÁSFEHÉRJE), fahéj, szirup. nádcukor-szirup, étkezési só, BÚZAMALÁTA LISZT, lisztkezelő szerek (E300, alpha-amylase, xylanase, transzglutamináz).Díszítő cukor: cukor, ivóvíz, szárított cukorszirup
Allergének

Búza

,

Tojás

,

Tej

,

Gluténtartalmú gabonafélék

.
Nyomokban tartalmazhat

Szezámmag

,

Mandula

,

Mogyóró

,

Pekándió

,

Pisztácia

.
Származási ország Dánia