Kemencében sütött, rozspehellyel, lenmaggal, szezámmaggal és teljes kiőrlésű liszttel készült, magas rosttartalmú vekni. A háromféle gabona és a kovász kombinációja kiegyensúlyozott ízt és puha szerkezetet biztosít a kenyérnek.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
Engedje fel a terméket műanyag zacskóval letakarva vagy műanyag zacskóban kb. 3-6 óra, vagy hűtőben tárolva egy éjszaka alatt! A felengedett terméket süsse 11 percig 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben. A sütési idő a sütő típusától függően változhat.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
243 kcal
-
Energia, kJ
1027 kJ
-
Zsír
3.5 g
-
- melyből telített zsírsavak
0.6 g
-
Szénhidrát
41 g
-
- melyből cukrok
2 g
-
Rost
6.3 g
-
Fehérje
8.8 g
-
Só
0.92 g
Összetevők:
Allergének Szezámmag
,
Dió
,
Árpa
,
Rozs
,
Búza
,
Gluténtartalmú gabonafélék
.
Nyomokban tartalmazhat Diófélék
.
Származási ország Dánia