Levelestésztából készült különleges dán péksütemény a rebarbara fanyar, de mégis édes töltelékével. Fényes tetejét az extra cukormáznak köszönheti.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
Tegye a terméket felengedés nélkül 170-190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 15 percig. A sütési idő a sütő típusától függően változhat.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
352 kcal
-
Energia, kJ
1470 kJ
-
Zsír
21 g
-
- melyből telített zsírsavak
8.3 g
-
Szénhidrát
35 g
-
- melyből cukrok
14 g
-
Rost
1.2 g
-
Fehérje
5.2 g
-
Só
0.67 g
-
Lactose g/100g
0
Összetevők:
Allergének Tojás
,
Gluténtartalmú gabonafélék
.
Nyomokban tartalmazhat Mogyóró
,
Pekándió
,
Pisztácia
,
Szezámmag
,
Diófélék
.
Származási ország Denmark