A hagyományos recept és a korszerű sütési technológia összekapcsolása: gazdag íz, tiszta, nyitott szerkezet ropogós kéregben, 21%-os vajtartalommal.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
15 perc szobahőmérsékleten történő felengedést követően tegye a terméket 170-190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 21 percig. A sütési idő a sütő típusától függően változhat.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
337 kcal
-
Energia, kJ
1412 kJ
-
Zsír
18 g
-
- melyből telített zsírsavak
12 g
-
Szénhidrát
37 g
-
- melyből cukrok
6.0 g
-
Rost
1.6 g
-
Fehérje
6.5 g
-
Só
0.87 g
Összetevők:
Allergének Tej
,
Tojás
,
Gluténtartalmú gabonafélék
.
Nyomokban tartalmazhat Diófélék
.
Származási ország Belgium