Teljes kiőrlésű búzaliszttel, zabszemekkel, lenmaggal, búzaszemekkel és kovásszal készített magas rosttartalmú vekni. Kemencében sütött, melynek köszönhetően a kenyér belül puha, kérge ropogós.
Tárolás és kezelés
-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Felengedés után újrafagyasztani szigorúan tilos!
Engedje fel a terméket műanyag zacskóval letakarva vagy műanyag zacskóban kb. 3-6 óra, vagy hűtőben tárolva egy éjszaka alatt! A felengedett terméket süsse 11 percig 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben. A sütési idő a sütő típusától függően változhat.
Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan
-
Energia, kcal
268 kcal
-
Energia, kJ
1128 kJ
-
Zsír
5.5 g
-
- melyből telített zsírsavak
0.7 g
-
Szénhidrát
42 g
-
- melyből cukrok
2.0 g
-
Rost
6.3 g
-
Fehérje
9.4 g
-
Só
0.93 g
Összetevők:
Allergének Zab
,
Árpa
,
Rozs
,
Búza
,
Gluténtartalmú gabonafélék
.
Nyomokban tartalmazhat Szezámmag
,
Dió
.
Származási ország Dánia