Fahéjas csiga

Cikkszám: 5735 Súly(g): 4516
GTIN: 05701536264892

A fahéjas csiga világszerte a legismertebb dán péksütemény. Könnyű és ropogós, 24 rétegű levelestészta és fahéjas töltelék kombinációja.

Tárolás és kezelés

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolandó. Újrafagyasztani szigorúan tilos!

Tegye a terméket kiolvasztás nélkül 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe és süsse kb. 18 percig (a sütési idő a sütő típusától függően változhat). 15 perc pihentetés után dekorálja a terméket a mellékelt cukorsziruppal.

Összetevők:

Tészta: növényi margarin (pálma-, repce és kókuszolaj), ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag E330, természetes aroma, A vitamin), BÚZAFINOMLISZT, ivóvíz, cukor, cukormáz (ivóvíz, fényező anyag (E953), cukor, zselésítőanyag (E406), savanyúságot szabályozó anyag (E330)), PASZTÖRIZÁLT TELJES TOJÁS, BÚZAGLUTÉN, élesztő, pudingpor (cukor, módosított keményítő, TEJSAVÓPOR, zsírpor (kókuszzsír, glükóz szirup, TEJFEHÉRJE), ZSÍRSZEGÉNY TEJPOR, stabilizálószer (E339ii), E4040, E450ii), természetes vanília aroma, étkezési só, színezék (E160a(iii)), természetes aroma), keserű massza (sárgabarack mag, cukor, ivóvíz, glükóz szirup, nádcukor-szirup, étkezési só, szárított TOJÁSFEHÉRJE), fahéj, szirup. nádcukor-szirup, étkezési só, BÚZAMALÁTA LISZT, lisztkezelő szerek (E300, alpha-amylase, xylanase, transzglutamináz).Díszítő cukor: cukor, ivóvíz, szárított cukorszirup

Allergének, melyet tartalmaz:

Allergének

Búza, Tojás, Tej, Gluténtartalmú gabonafélék

Nyomokban tartalmazhat

Mandula, Mogyóró, Pekándió, Szezámmag

Származási ország Dánia

Minőségét megőrzi

456

Tápérték adatok 100 g termékre vonatkozóan


  • Energia, kcal 440 kcal
  • Energia, kJ 1838 kJ
  • Zsír
    - melyből telített zsírsavak
    26 g
    11 g
  • Szénhidrát
    - melyből cukrok
    45 g
    22 g
  • Rost 1.8 g
  • Fehérje 5.7 g
  • 0.33 g